Maak samen met Revival een doorstart na een faillissement

Revival begeleidt u naar een doorstart

Bent u ondernemer of zelfstandige en hebt u uw professionele activiteiten moeten stopzetten (faillissement, vereffening of liquidatie, wederverkoop met verlies enz.)? U staat er niet alleen voor! De vrijwilligers van Revival helpen u bij de uitdagingen die u te wachten staan. Ons gratis begeleidingsprogramma brengt uw administratieve situatie op orde en helpt u een succesvolle doorstart te maken naar een nieuwe professionele activiteit.

  • Volledig gratis begeleiding
  • Coaches, mentors en experts staan te hulp
  • Groeps- en individuele sessies

By Pulse Foundation

Neem deel aan onze infosessie

We organiseren elke week een infosessie voor zelfstandigen en ondernemers die een vereffening achter de rug hebben of bijna failliet zijn. Schrijf u in en kom meer te weten over de stappen van een faillissement, de activering van uw sociale rechten, het beheer van eventuele schulden en wat ons begeleidingsprogramma voor u kan betekenen.

Solidariteit• Engagement • Welwillendheid • Professionaliteit

Onze waarden

Solidariteit

Revival is een community van vrijwilligers en solidaire partners die maar al te graag hun vaardigheden en ervaring delen met ondernemers die een doorstart beogen.

Engagement

De vrijwilligers van Revival begeleiden ondernemers en ondersteunen hen bij de heropbouw van hun persoonlijke en professionele situatie, en dat zonder vergoeding.

Welwillendheid

Na een faillissement staat u voor heel wat uitdagingen, waarbij u op de bereidwillige ondersteuning van Revival kunt rekenen, om zo opnieuw zelfvertrouwen en autonomie op te bouwen.

Professionaliteit

Onze begeleiding is uiterst professioneel en ethisch. We streven naar continue verbetering om de positieve impact van het programma te optimaliseren.

Word
vrijwilliger

Bent u zelf ondernemer, bedrijfsleider of expert? Wilt u graag ondernemers helpen die er na een faillissement alleen voor staan? Word lid als vrijwilliger van de Revival-community. Stel uw tijd, vaardigheden en ervaring ten dienste van een goed doel.

We zoeken gecertificeerde coaches, mentors en gemotiveerde experts die deel willen uitmaken van ons programma en ondersteuning willen bieden aan personen die een beroep doen op ons. Word vrijwilliger en draag bij tot de professionele en persoonlijke groei van de ondernemers.

Ondernemers die jaarlijks geholpen worden

%

Het bouncepercentage

Vrijwilligers die zich hebben ingezet

%

Terugveren in het ondernemerschap

Zet u in voor onze werking.

Word partner

Door Revival te ondersteunen, helpt u onze begunstigden bij een professionele doorstart na een faillissement. Dankzij uw financiële of logistieke hulp, vaardigheden en giften helpt u bij het slagen van ons programma en zorgt u er mee voor dat de samenleving op een andere manier omgaat met mislukkingen in ondernemerschap.

Waarom partner worden?

Solidariteit als ondernemer

Door partner te worden helpt u ondernemers een gedwongen stopzetting van hun activiteiten te overwinnen en toont u zich solidair, zodat een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

MVO-engagement

Met een medewerking met Revival versterkt u uw engagement op het vlak van MVO. U zet uw rol als geëngageerd maatschappelijk verantwoord ondernemer (MVO) in de verf ten dienste van het ondernemerschap in België en van de samenleving.

Economische groei

Uw steun draagt bij tot de lancering van nieuwe professionele projecten. U stimuleert innovatie, werkgelegenheid en de lokale economische ontwikkeling.

Een andere kijk op falen

U helpt de samenleving op een andere manier naar mislukkingen in ondernemerschap te kijken, door falen te zien als een opportuniteit en springplank naar succes.

Neem contact op met ons team

Hebt u vragen over ons programma? Wilt u graag meer weten over Revival? Wenst u lid te worden van onze community? Neem contact op en stuur uw vraag door. We beantwoorden die met plezier.