Revival

Je hebt je ondernemingsactiviteit moeten stopzetten? Wij helpen je om je professionele toekomst opnieuw vorm te geven.
Revival is een programma voor ondernemers die hun bedrijf dienden te sluiten wegens een faillissement, een vereffening of een verkoop met verlies. Ons innovatief programma helpt je je heruit te vinden na een bedrijfsfalling. Dit programma is volledig gratis, op jouw maat gemaakt, en werkt met een individuele én collectieve aanpak. Een programma ontworpen en uitgevoerd dóór ondernemers, vóór ondernemers.

Scroll Down

scroll

ONZE AANPAK

Achttien maanden lang wordt de ondernemer terzijde gestaan door een coach en een mentor.
Eerst helpen we de ondernemer de sluiting van zijn bedrijf een plaats te geven. Vervolgens wordt gewerkt aan het definiëren en opstarten van zijn nieuw professioneel project.

Gedurende de volledige begeleiding zal de ondernemer ook kunnen spreken met deskundigen uit het bedrijfsleven en met lotgenoten en kan hij deelnemen aan uitwisselingssessies, opleidingen, workshops en ontspanningsactiviteiten.

"Het kostbaarste goed van ondernemerschap is de ondernemer zelf... Revival vindt dat iedere ondernemer meer dan één kans verdient."

ZE PRATEN OVER ONS …

VOOR WIE?

DE ONDERNEMER

Je diende je ondernemersactiviteit stop te zetten (vereffening, faillissement of gedwongen verkoop ) en bent op zoek naar een persoonlijke en professionele ondersteuning? Revival begeleidt je zowel tijdens de transitiefase als bij de opstart van een nieuw professioneel project (al dan niet als ondernemer).

JE WENST
DEEL TE NEMEN AAN
HET REVIVAL PROGRAMMA!

MET WIE?

DE VRIJWILLIGER

Voel je het kriebelen om je ervaring ten dienste te stellen van onze ondernemers en hen te helpen terug te veren? Wil je meewerken aan een project dat zeker vandaag zeer zinvol is? Wij zoeken nog mentors, professionele coaches en experts.

WIL JE COACH, MENTOR OF EXPERT BIJ REVIVAL WORDEN?

 • “Het maakte me sterker en zette me weer op een echt pad. Het gaf me een boost en zette me op het goede spoor. Ik ging terug voor interviews en toen kreeg ik een geweldige baan! Een bladzijde wordt omgeslagen en een nieuwe bladzijde wordt geschreven”

  Valéry
  Heropgestarte ondernemer
 • Als coach heb ik ervoor gekozen om deze missie te aanvaarden omdat we deze ondernemers die het moeilijk hebben echt nodig hebben en op deze manier breng ik mijn steentje bij en dat is uiterst lonend!

  Éléonore
  Coach
 • Deelnemen aan Revival brengt mij veel enthousiasme bij, dankzij het feit dat er meerdere mensen in dezelfde situatie zitten, dat we onze ervaringen delen, dat we minder alleen zijn..” 

  Ludwig
  Veerkrachtige ondernemer
 • “Voor mij is het een van de mooiste ervaringen van delen en positieve energie… en wat we als gemeenschap hebben weten op te bouwen is heel uitzonderlijk, en zelfs als mentor of coach leer je zo veel van hen, je krijgt net zoveel terug als hen.”

  Sibylle
  Mentor

ONZE PARTNERS

Revival is een initiatief van

en krijgt de steun van:

Onze operationele partners: