Neem deel aan onze infosessie

Schrijf u in voor onze infosessie voor ondernemers die hun professionele activiteit gedwongen hebben stopgezet. Tijdens deze ontmoeting krijgt u een beter beeld van de uitdagingen waarmee u te kampen krijgt en ontdekt u hoe u deze dankzij onze begeleiding kunt overwinnen.

Ontdek het programma van onze informatiesessie

Onze infosessie geeft antwoorden op alle mogelijke vragen over een faillissement.

O
P

1. Wat is een faillissement?

De infosessie begint met een diepgaande presentatie over wat een faillissement concreet betekent. We verhelderen de complexe termen die vaak gebruikt worden in het kader van een faillissement.

O
P

2. Uit welke stappen bestaat een faillissement?

We behandelen de verschillende stappen van een faillissement. Op die manier willen we u informeren over de juridische en financiële aspecten van deze periode, zodat u zich er beter op kunt voorbereiden.

O
P

3. Hoe activeert u uw sociale rechten?

We tonen ook hoe u in deze periode uw sociale rechten kunt activeren en leggen uit welke stappen u bij welke instanties moet ondernemen.

O
P

4. Hoe omgaan met schulden?

We verduidelijken welke schulden kunnen opduiken en wat deze voor u betekenen. Vervolgens geven we ook oplossingen voor deze schulden.

O
P

5. Hoe een doorstaart maken na een faillissement?

Het laatste deel is gewijd aan de opportuniteiten om een doorstart te maken na de stopzetting van uw activiteit. Een mislukt avontuur als ondernemer betekent allesbehalve het einde van uw professionele verhaal. Sterker nog, het kan een springplank vormen naar nieuwe, vruchtbare projecten.

We presenteren ons begeleidingsprogramma en tonen hoe we u kunnen helpen bij de uitdagingen waar u voor staat: administratieve hulp, antwoorden op uw vragen, heropbouw van een professioneel project en een nieuwe start enz.

Onze informatiesessie: praktisch

Voor wie?

Onze infosessie is bestemd voor Belgische ondernemers en zelfstandigen die hun activiteit in de voorbije 24 maanden gedwongen hebben stopgezet (faillissement, vereffening of liquidatie, wederverkoop met verlies enz.), en die geïnteresseerd zijn in onze begeleiding. Iedereen met interesse in het onderwerp is welkom: boekhoudprofessionals, mensen met ervaring in begeleiding, sociaal medewerkers, toekomstige vrijwilligers, …

Wanneer?

We organiseren één infosessie per week.

Waar?

De infosessie wordt fysiek georganiseerd of verloopt via een videovergadering.

Schrijf u in voor onze infosessie

Inschrijven voor onze infosessie is gratis maar wel verplicht, en kan via onderstaand formulier. U ontvangt een bevestigingsmail.

De agenda met informatiesessies verschijnt binnenkort!

Hebt u andere vragen?

Hebt u een vraag waar onze informatiesessie geen antwoord op biedt? Stuur uw aanvraag gerust door. We beantwoorden deze zo snel mogelijk.